Vacatures Gebiedscommissie Hunze Borger-Odoorn

hunzecommissiegroentextTer versterking van het contact met dorpen, organisaties en verenigingen is binnen onze gemeente sinds 2012 de Hunzecommissie actief. De commissie stimuleert de eigen kracht en kwaliteiten van de bewoners en beoogt deze samen te brengen.

Het is een gebiedscommissie met een duidelijke rol ten aanzien van de vitalisering van het gebied, de gebiedsontwikkeling.
Er vindt binnen onze gemeente een verschuiving plaats van een specifieke dorpsgerichte (kernen) aanpak naar een gebiedsgerichte aanpak met name op het platteland. Uiteraard spelen dorpen daarbij een belangrijke rol.
Voor het optimaal functioneren is een goede vertegenwoordiging in de commissie vanuit de verschillende dorpen een voorwaarde. Dus wilt u meepraten, meedenken en mee ontwikkelen over de voortgang in uw woonomgeving dan is dit nu uw kans.

Binnen de commissie zijn er vacatures voor 1e Exloërmond, Nieuw-Buinen en Valthermond. Mannen, maar vooral ook vrouwen, die willen bijdragen aan de ontwikkeling van hun directe woonomgeving kunnen zich voor 1 oktober a.s. aanmelden bij de secretaris van de commissie, Gerard Strabbing (0591)535382.
Schriftelijke aanmeldingen : Gemeente Borger-Odoorn, Postbus 3 , 7875 ZG Exloo of via het contactformulier op deze site.