Actie voor snel internet in het Hunzegebied

glasvezel-300x225Nu het aantal toepassingen van internet snel toeneemt lopen alle bewoners van het buitengebied en de kleine dorpen aan tegen hetzelfde probleem van traag internet ondanks de door providers voorgespiegelde snelheden.

De duurzame oplossing hiervoor is glasvezel aan huis en die ligt nu ook voor kleine dorpen voor het oprapen als er tenminste voldoende belangstelling voor is!

Daarom nemen diverse organisaties heft in eigen handen en introduceren in hun werkgebied  (gemeentes Aa en Hunze, Tynaarlo en Borger-Odoorn) OpenNet. Dit is een toegang tot een toekomstbestendige breedbandverbinding met maximale snelheid voor een vaste prijs van € 37,-.

Waarom doen zij dit zelf? Traditionele kabelmaatschappijen laten kleinere dorpen en dunbevolkt buitengebied links liggen. ECO Oostermoer en Stichting Duurzame Energieprovincie (SDE++) steken de handen uit de mouwen en streven naar een voorziening voor iedereen in ons gebied. Daarom werken we graag samen met u aan onze toekomst!

Wilt u ook snel internet, laat het ons dan weten. Als we genoeg gegadigden in een buitengebied bij elkaar hebben dan kan glasvezel versneld worden gerealiseerd. Additionele wensen zoals onbeperkt bellen of extra tv zenders zijn tegen gangbare meerprijzen te verkrijgen. Zo is er bijvoorbeeld onbeperkt bellen naar vast en mobiel voor 10 euro extra. Als u serieuze interesse heeft vul dan het inventarisatieformulier Glasvezel in of stuur ons een e-mail met uw adresgegevens. Zodra er voldoende serieuze belangstelling is wordt er een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd om al uw eventuele vragen te beantwoorden en spijkers met koppen te slaan.

 

Voor de gemeenten Tynaarlo en Aa en Hunze:
Stuur een email via de website: http://www.oostermoerverbindt.nl/

Voor de gemeente Borger-Odoorn:
teken in via het formulier op deze website: http://energieprovincie.nl/sde-nu-ook-voor-snel-internet/